Coaching en mediation voor tieners en ouders.

Oudercoaching

Uw kind zit in groep 7/8 of op het voortgezet onderwijs en vanzelfsprekend wilt u dat uw kind lekker in zijn vel zit en gelukkig is.  PROJECT-J biedt hulp.

Toezicht houden, grenzen stellen, moeite hebben met het loslaten van uw kind, omgaan met- (online)pesten, meelopen, boosheid,  echtscheiding, buiten de groep vallen. Dit is een greep uit de uitdagingen die bij oudercoaching aan bod kunnen komen.

Oudercoaching is gericht op het heden en daarmee  op de toekomst.  Wanneer uw kind nu goed tot zijn recht kan komen wordt het ook goed voorbereid op zijn toekomst 

'We schaamden ons er een beetje voor maar vonden het lastig om Emma los te laten. In de coaching voelden wij ons heel erg gehoord maar óók maar het dwong ons ook om kritisch naar onszelf te kijken'.

Oudercoaching kan confronterend zijn en het kan best pittig zijn om kritisch naar uzelf te kijken als ouder. Maar als u de mouwen opstroopt en aan de slag gaat kan het u flink wat opleveren. Kernwoorden hierin zijn: laagdrempelig, praktisch, nuchter, creatief, empathisch en indien mogelijk met een klein scheutje humor. 
  

Wilt u meer informatie? Natuurlijk, we kunnen eerst een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek afspreken. CONTACT  Hopelijk tot snel!