Coaching en mediation voor tieners en ouders.

"Mijn aanpak is  laagdrempelig, positief, nuchter en toekomstgericht waarbij we samen de mouwen opstropen en aan de slag gaan.

 Niet (alleen) naar de verre toekomst kijken maar doelen stellen die nu haalbaar zijn.  (oplossingsgericht werken). 

PROJECT-J wil graag een bijdrage leveren om jouw project, namelijk jezelf  te laten slagen!  

Al jaren heeft mediation, bemiddeling, herstel en coaching mijn interesse.

In 2016 heb ik de knoop doorgehakt en het gewoon gedaan: het volgen van een MfN-mediationopleiding én een opleiding voor kinder- en opvoedcoach om vervolgens mijn eigen praktijk te starten.

Binnen Stichting Halt heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren en ouders alsmede het geven van advies en voorlichting op scholen. Ook ben ik jarenlang maatje geweest bij Big Brothers Big Sisters, een maatjesproject in Rotterdam. Inmiddels ben ik een aantal jaar vrijwilliger in buurtbemiddeling. 

Als moeder van vier kinderen weet ik  dat opvoeden niet altijd even gemakkelijk is en ook ik zit wel eens met de handen in het haar.  

Ik kijk graag in mogelijkheden en wil je graag prikkelen om aan de slag te gaan! We hebben eerst een kennismakingsgesprek met jou en je ouders. Dat kan bijvoorbeeld ook bij jou thuis zijn of op school.

We gaan in dat gesprek allereerst kijken wat er precies aan de hand is, we proberen hetgeen waar je mee aan de slag zou willen in kaart te brengen en te benoemen. Het concreet en praktisch maken geeft je inzicht én een goed vertrekpunt.

Daarna gaan we aan de slag!

Wanneer je contact opneemt kunnen we samen kijken wat PROJECT-J voor jou/jullie kan betekenen.

Meestal zullen we in 2-4 gesprekken een heleboel kunnen doen.  

    

Ik ga jullie begeleiden maar het is jouw/ jullie project!

 


 

     

Hieronder de relevante opleidingen en trainingen die ik heb gedaan:  

 • HBO Sociaal Juridische Dienstverlening,
 • Vakken criminologie en jeugdstrafrecht aan EUR,
 • Opleiding tot MfN mediator bij Mediation Educatie Centrum (MfN-erkend) ,
 • Kinder-en oudercoaching (HBO)Tea Adema,
 • Ik leer leren, Tea Adema
 • Schoolveiligheid (intern bij Halt), 
 • Ouders aan Zet (JSO),
 • Ouders van tegendraadse jeugd (OTJ) bij JSO,
 • Omgaan met diversiteit,
 • Interculturele communicatie,
 • Training radicalisering,
 • Diverse trainingen over verslavingsproblematiek o.a.  bij YOUZ
 • Training online veiligheid, sexting (Rutgers i.s.m. Halt)


 

                        

.