mediation & coaching voor tieners en ouders

TIENERCOACHING vOOR JOU!

Coaching voor JOU!  

Soms is het lastig om uit te leggen waar het nu aan ligt.. Er wordt zo veel van je verwacht dat je het niet altijd meer overziet. Veel van die verwachtingen zijn gericht op de toekomst.

Faalangst, (online)pesten of gepest worden, meelopen, verlegenheid,  motivatieproblemen voor school, groepsdruk, boosheid, onzekerheid, echtscheiding en buiten de groep vallen zijn problemen waar tieners voor bij PROJECT-J komen.    

Bij coaching gaan we vooral praktisch te werk. We gaan eerst kijken wat er precies aan de hand is en daarna gaan we kijken waar nu jouw behoefte ligt, wat jij wilt en wat je nodig denkt te hebben als steuntje in de rug. Jij staat daarbij volledig centraal. Ik luister naar je en verwacht van jou inzet. We zullen elkaar een paar keer zien. Vaak helpt dat je net even om alles weer even van een heel andere kant te bekijken, namelijk jouw sterke kant.

Jij bepaalt de eindbestemming maar PROJECT-J helpt je met de route!  

Ik heb een heleboel ervaring, oefeningen en tips waar we mee aan de slag gaan. Dit doen we op een manier die bij jou past.      

Het is trouwens wel de mouwen opstropen, want vooral JIJ gaat aan de slag! Het is immers JOUW PROJECT!   

Elze 14:  ik wilde graag op paardrijden maar het idee alleen al dat ik nieuwe mensen zou ontmoeten zorgde ervoor dat ik me niet in ging schrijven op de manage. We hebben zulke leuke oefeningen gedaan! En nu? Nu zeg ik gewoon dat ik soms onzeker ben, ik krijg dan zoveel meer begrip van anderen. Inmiddels heb ik mij ingeschreven en wacht ik op een plek:-)

Willen jij of je ouders eerst meer informatie? Natuurlijk, we kunnen een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek afspreken waarin ik meer kan vertellen over doelen en werkwijze. Hopelijk tot snel!