Categories:

Wat een begin van 2021! Een nieuw logo, nieuwe website en daarnaast nu ook te vinden onder Lintz mediation en training.

Vanaf half februari ga ik de ‘ Ik leer leren-training‘ ook online aanbieden. Onlangs een eerste training als proef aan mogen bieden aan een geweldig leuke leergierige jongen. Dat was best een succes, zowel hij als zijn ouders waardeerden de training met een 8! Vanzelfsprekend zijn er oefeningen die online echt wel wat lastiger zijn maar met een beetje creativiteit en aanpassingsvermogen lukt het toch om de kern te raken.

Mocht je de ik leer leren training graag willen volgen en je weet (nog) niet in welke vorm? Neem contact op, dan kunnen we kijken wat mogelijk is. Ik denk graag met je mee!

ik leer leren

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.