Coaching en mediation voor tieners en ouders.

"Mijn aanpak is  laagdrempelig, positief, nuchter en toekomstgericht waarbij we samen de mouwen opstropen en aan de slag gaan.

 Niet (alleen) naar de verre toekomst kijken maar doelen stellen die nu haalbaar zijn.  (oplossingsgericht werken). 

PROJECT-J wil graag een bijdrage leveren om jouw project, namelijk jezelf  te laten slagen!  

Al jaren heeft mediation, bemiddeling, herstel en coaching mijn interesse.

Ik ben MfN geregistreerd mediator. Voor familie conflicten, burenruzies, conflicten op school schakelen partijen maar ook externe opdrachtgevers (Gemeente Rotterdam) mij in. Door mijn nuchtere, creatieve oplossingsgerichte kijk op zaken breng ik partijen met elkaar in verbinding.

Binnen Stichting Halt heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren en ouders alsmede het geven van advies en voorlichting op scholen. Ook ben ik jarenlang maatje geweest bij Big Brothers Big Sisters, een maatjesproject in Rotterdam. Inmiddels ben ik een aantal jaar vrijwilliger in buurtbemiddeling en doe ik een bestuursfunctie binnen de Rotterdamse Mediators Associatie.

Ik kijk graag in mogelijkheden en wil je graag prikkelen om aan de slag te gaan! We hebben eerst een kennismakingsgesprek met jou en je ouders. Dat kan bijvoorbeeld ook bij jou thuis zijn of op school.

We gaan in dat gesprek allereerst kijken wat er precies aan de hand is, we proberen hetgeen waar je mee aan de slag zou willen in kaart te brengen en te benoemen. Het concreet en praktisch maken geeft je inzicht én een goed vertrekpunt.

Daarna gaan we aan de slag!

Wanneer je contact opneemt kunnen we samen kijken wat PROJECT-J voor jou/jullie kan betekenen.

Meestal zullen we in 2-4 gesprekken een heleboel kunnen doen.  

    

Ik ga jullie begeleiden maar het is jouw/ jullie project!

 


 

     

Hieronder enkel  van de relevante opleidingen en trainingen die ik heb gedaan:  

  • HBO Sociaal Juridische Dienstverlening,
  • Vakken criminologie en jeugdstrafrecht aan EUR,
  • Opleiding tot MfN mediator bij Mediation Educatie Centrum (MfN-erkend) ,
  • Kinder-en oudercoaching (HBO)Tea Adema,
  • Ik leer leren, Tea Adema
  • Oplossingsgericht werken, Tea Adema


 

                        

.